Яка ефірна олія підходить вам за знаком зодіаку?

Яка ефірна олія підходить вам за знаком зодіаку?

Запахи грають ледь відчутну і водночас вагому роль у нашому житті. Натуральні ефірні олії, розповсюджуючи свій аромат, здатні створити атмосферу гармонії в будинку, підняти вам настрій чи розслабити та зміцнити здоров'я. І все це ви отримуєте за правильного підбору ефіру. Як правильно вибрати олію для аромадифузора або коптилки? Експерти в галузі летких рідин стверджують, що в цій справі краще орієнтуватися на... знак зодіаку.

У кожного з нас є свої планети та зірки, що впливають на характер, організм і навіть на долю. Принаймні так кажуть астрологи. Саме тому підбирати аромапродукцію потрібно з огляду на знак зодіаку. Завдяки певним ароматам ви врівноважите процеси, що протікають в організмі, нормалізуєте тиск, заспокоїте розум і зміцните імунітет.

Риби

Іноді людям цього знака заважає недовірливість, вони схильні до апатії. Пробудити в собі чуттєвість та рішучість допоможуть аромати пачулі, мімози, моху. Щоб відчути внутрішній стрижень, рибам рекомендується вдихати запах жасміну, троянди, левзея, меліси та бергамоту. А лаванда, кориця та іланг-іланг подарують заряд бадьорості.

Овен

Запальні та експресивні овни відчують себе розслаблено завдяки запаху рожевого дерева, герані, апельсина, мирри та ладану. Зміцнити емоційне здоров'я та здоров'я загалом допоможуть олії меліси, ромашки. А відчуття життєрадісності подарує імбир, чебрець, шавлія та гвоздика.

Телець

Відкриті світу і добрі тільці посилять свої сильні сторони, насолоджуючись запахом троянди, іланг-ілангу, лемонграсу, вербени. Отримати заряд бадьорості допоможе бергамот, троянда, а зняти втому – кедр і сандал. Лимон, пачулі, м'ята і розмарин мають чудовий вплив на емоційний стан, сприяють концентрації уваги і знімають головний біль.

Близнюки

Енергійним близнюкам, як нікому іншому, знайомий стан спустошеності після продуктивного дня. Відновить сили і зняти зажими в тілі допоможе олія чебрецю і м'яти, а ось аромат ялівцю, гвоздики і кориці миттєво підніме настрій, пробудить упевненість у собі. Для відновлення внутрішньої гармонії використовують запах туберози.

Рак

Ніколи не сумуючі, але такі сентиментальні раки, потребують розуміння та підтримки трохи більше за інших. Тому їм корисно дихати апельсином, бергамотом та мускатним горіхом. Ці запахи зміцнюють віру у себе і внутрішні сили. Кориця, кедр, ромашка, гвоздика, жасмін, ваніль і неролі допоможуть пробудити харизму і знайти сили на здійснення серйозних дій.

Лев

Трохи самозакохані та гордовиті леви відчують внутрішнє розслаблення завдяки запаху ромашки та меліси. А щоб помахати рукою депресії, варто обзавестися олією апельсина та мирри, мандарину чи лимону. Левам, які знаходяться в пошуку внутрішнього «я», сподобається аромат кедра, сосни, ялівцю, троянди, розмарину та пачулі.

Діва

Натури витончені та імпульсивні. Ефір троянди розчинить у собі всі печалі та допоможе зняти напругу. А ось м'ята з кмином зміцнять імунітет. Щоб діва відчула внутрішню силу, влаштуйте ароматерапію з використанням герані, ялівцю, мирри, сосни та кипарису. Ефірна олія іланг-ілангу, лаванди, кориці та апельсина створить піднесений настрій.

Терези

Майоран та розмарин як рукою знімуть втому. А ось кардамон, фенхель, пачулі зміцнять імунітет. Перед відповідальною справою рекомендується вдихати аромат вербени, сосни, ялівцю, кипарису. Солодкі ефірні олії типу ванілі, імбиру та лаванди доречні для підняття настрою.

Скорпіон

Іноді скорпіони бувають дуже дратівливими та різкими. Для пом'якшення характеру та зняття нервозності підходить ваніль, пачулі. Ефір цитрусових та іланг-ілангу сильний як засіб від комплексів та невпевненості в собі. Розмарин, жасмін, бергамот і лимон ефективні при боротьбі зі стресом. А мирра, троянда та сандал сприяють радісному настрою.

Стрілець

І без того привабливі стрільці стануть ще привабливішими під впливом ефіру чебрецю, сосни, кедра, ладану та шавлії. Нотки цитрусових заряджають енергією та позитивом, а лаванда зміцнює силу волі. Для розслаблення та перед сном бажані сеанси ароматерапії з використанням майорану та мускатного горіха.

Козеріг

Впевнені в собі, комунікабельні та пунктуальні козероги зміцнять свої сильні сторони завдяки ефірним маслам лаванди, мирри, ялиці, ялівцю та кипарису. Пачулі усуває агресію, знімає збудливість. Також у цьому сильні ефіри жасміну та вересу.

Водолій

Натури тонкі та мінливі, схильні до образ. Оцінять аромат троянди та апельсина, імбиру та яблука. Від безсоння та нервового виснаження врятують пачулі та неролі. А ефір герані, троянди, ялівцю, лаванди, жасміну та мирри пробудить найкращі якості у водолія. Щоб створити душевну гармонію, достатньо подихати олією кориці, мандарину та апельсина.

Щоб уникнути алергії, неприємних симптомів, використовуйте тільки натуральні ефірні олії високої якості. І якщо якийсь із запахів викликає у вас неприязнь, слухайте свій організм – віддайте перевагу іншому ефіру.

Вернуться к списку
Мы обрабатываем персональные данные (cookies, IP-адрес, местоположение), чтобы вам было удобнее пользоваться сайтом. Продолжая пользоваться сайтом, вы соглашаетесь на обработку персональных данных. Если вы не согласны - то вам следует покинуть сайт. В таком случае свяжитесь с нами любым удобным способом (телефон, email), мы поможем найти решение.
Подтверждаю
Добавлено в корзину
Scents.com.ua г. Харьков, ул. Отакара Яроша, д. 9А, оф. 33 +38 (099) 632-32-72 +38 (068) 541-42-77 [email protected]